Pop-upvergaderingen in de wijngaarden!

Het Hageland staat bekend als een prachtige wijnstreek. De regio is rijk aan tal van uitgestrekte wijndomeinen. We laten je graag op een bijzondere manier kennis maken met deze wereld vol passie en liefde voor wijn. Daarom organiseren we de tweede editie van de pop-upvergaderingen tussen de wijngaarden!

Haksberg Start

Kom een pop-upvergadering beleven in het unieke decor van de wijngaarden, een plaats met ruimte voor frisse ideeën en boordevol inspiratie. Maak van je vergadering op deze manier een onvergetelijke ervaring en schrijf je snel in! 

Wil je het moois van de Hagelandse wijnstreek ook graag in je volgende vergadering verwerken? Dit kan! Je kan hiervoor terecht bij wijnkasteel Haksberg, wijndomein Petrushoeve, wijnkasteel Vandeurzen en wijndomein Hagelander - Vinobelga. Zij bieden professionele vergaderzalen aan waardoor je tijdens je meeting de wijnervaring ten volle kan beleven. Ook de andere wijndomeinen hebben een ruim aanbod van rondleidingen en bijhorende zinneprikkelende degustaties. De gepassioneerde wijnbouwers dompelen je gegarandeerd vol trots onder in het wijngebeuren, een teambeleving om u tegen te zeggen dus! Meer info over de teambuildingmogelijkheden? Je kan al de Hagelandse wijndomeinen hier terugvinden. 

Wijnterras

De pop-upvergaderingen gaan door op het schitterende wijnterras van het wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge. Reservatie is gratis en mogelijk vanaf 5 tot maximum 15 personen. De datum van de pop-up vergadering kan bij reservatie gekozen worden. De beschikbare periode (weekdag) is van 19 tot en met 23 augustus (met uitzondering van 21 augustus) en van 3 tot en met 13 september. In die periode worden 3 pop-up vergaderingen voorzien. Snel inschrijven is dus de boodschap! De dagplanning ziet er als volgt uit:

  • 09:00 – start vergadering wijnterras
  • 12:00 – lunch wijnterras en rondleiding & degustatie wijndomein Haksberg
  • 14:00 – einde

Is de pop-upvergadering iets voor jou en jouw team? Boek hieronder dan snel!

Reservatie pop-upvergadering in de wijngaarden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

We verzamelen je gegevens enkel in het kader van deze vergadering. De gegevens worden na de vergadering gewist en worden niet doorgegeven aan derden, tenzij je hier uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Je zal een e-mail ontvangen met de bevestiging van je reservatie en verdere details over de vergadering.