• toplocatie voor je congres, teambuilding, lezing of receptie
  • hedendaagse ruimtes om te combineren met een boeiend bezoek
  • 24 km

Museum Leuven herbergt een indrukwekkende collectie van 52 000 werken. Kijken naar kunst staat centraal in de wisselende collectiepresentaties. Het indrukwekkende, strakke museumgebouw in hartje Leuven is bovendien een echt blikvanger. Belgisch toparchitect Stéphane Beel integreerde historische panden en hedendaagse architectuur rondom een statige oude eik in de binnentuin. Organiseer je event in Leuven op het dakterras met schitterend uitzicht over de stad. De eventruimtes zijn een prachtige plek voor een boardmeeting, lezing of receptie. Met een nocturne of museumontbijt trakteer je collega’s of genodigden op een bijzondere beleving van het museum.

M Museum Leuven

L. Vanderkelenstraat 28-30
3000 Leuven
T. +32 16 27 29 78
   


Vergaderen

Zaalnaam
Binnentuin 1000 - - - - - 800 - - - -
Dakterras 940 - - - - - 180 - - - -
Platform 200 200 120 60 140 120 200 - - - -
Loge 90 40 20 25 50 25 60 - - - -
Forum 100 120 60 - - 60 - - -
Lobby Opsplitsbaar in 2 delen 700 - - - 100 - 400 - - - -

Activiteiten

TeaM-building

Op zoek naar een leuke en creatieve teambuilding? Met TeaM beleef je samen met je collega's een onvergetelijke dag in het museum. Samenwerken en kijken, daar draait het om! Via speelse opdrachten dagen we je uit om je blik te verruimen en je verbeeldingskracht een boost te geven. 

"TeaM scherpt de zintuigen en brengt je in contact met beelden om tot een nieuw verhaal te komen over je eigen organisatie." - Tino Biddeloo, Adviseur Marketing UNIZO

Rondleidingen en workshops

M biedt een waaier aan rondleidingen aan. Zoek je een originele activiteit? Aarzel dan niet en boek een rondleiding met gids, wandelgids, podcatcher of een actieve / creatieve workshop. Rondleidingen op maat zijn ook mogelijk op aanvraag.

Museumontbijt

Ontbijtformule (privérondleiding voor de openingsuren van het museum van 9-11u)
Inbegrepen: Ontbijtbuffet (koffie, thee, broodjes en beleg, koffiekoeken, vers fruit) in een privéruimte, bemande vestiaire, een parkeerticket per persoon.

Nocturne

Nocturne (privérondleiding tijdens de sluitingsuren van het museum). Inbegrepen: privé-receptieruimte, gidsen en tickets, parking per koppel, bemande vestiaire, onthaalmedewerkers)

In de buurt

  • designhotel met lounge in hartje Leuven
  • 103 mooi vormgegeven kamers
Uniek, opwindend en vernieuwend. De stijl van pentahotel Leuven draait rond cool design dat comfort en warmte uitstraalt. Geniet van een drankje in de hippe ...
  • Exclusief en stijlvol in hartje Leuven in een strak wit interieur
  • Gezonde & lekkere catering
Vind rust, creativiteit, inspiratie en ruimte midden in de stad. De witte ruimte, met grote ramen die zorgen voor veel daglicht, is mooi vormgegeven en ...