• Exclusieve locatie
  • Geslaagde mix van historische & moderne elementen
  • 56
  • 19 km

Vergader in absolute stijl in deze door een slotgracht omgeven kasteelhoeve. De middeleeuwse gebouwen werden onlangs prachtig verbouwd. De grote zaal biedt een rustgevend groen zicht op de omgeving. Het gezellig binnenplein zorgt voor een uitzonderlijk charmante achtergrond voor uw evenement. 

Hof ter Loonst


Vergaderen

Zaalnaam
Keizer Karel 175 90 50 40 90 70 200 - - - -
Break-out ruimte Keizer Karel 55 - - - 20 - 50 - - - - - -
Beethoven 25 - - 12 - - - - - - -
Stertent 150 - - - - - - - - - - - - -

Activiteiten

Wandeling met gids

Neem deel aan een van de vele wandelingen rond het kasteel met een gids. Ontdek zo de rijke geschiedenis van het kasteel van het verblijf van Keizer Karel tot de recente geschiedenis.

Bezoek aan de brouwerij van Haacht

De brouwerij ligt op 4 km van Hof ter Loonst, ideaal voor een mooie wandeling. Een gids leid je door de geheimen van de brouwerij.

2 uur
15 - 50 personen

Witloofmuseum

België is, na Frankrijk, de belangrijkste witloofproducent ter wereld. De opbrengst van het witte goud komt hoofdzakelijk uit Midden-Brabant. Het museum biedt een overzicht van alles wat met witloof te maken heeft.

Initiatie Golf

Maak kennis met de golfsport tijdens een golfinitiatie. Naast wat balletjes slaan op de driving range, neemt een professionele gofspeler jullie mee op enkele oefenholes. Het golfterrein ligt op wandelafstand van Hof ter Loonst, langs Kasteel Wilder in een groot parkgebied. 

Huifkarrentocht

Geniet van het landschap vanuit een huifkar getrokken door echte Brabantse trekpaarden.

Chocola Tuti

Chocolade workshops. Het gehele aanbod van Chocola Tuti kan ook op deze exclusieve locatie georganiseerd worden.

45 min. tot 2 uur
8 - 50 personen

In de buurt

  • Alle soorten bedrijfsevents
  • Spektakel & sfeer verzekerd
Het objectief van Escape Events: de klanten helpen om hun publiek een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Een event van Escape Events is een beleving, een ...
  • Gezellige, moderne locatie
  • Teambuilding met chocolade bevalt iedereen
Chocola-Tuti laat je kennismaken met de wondere wereld van chocolade. Heerlijk en ongedwongen, voor jong en oud. Tijdens smeuïge workshops steek je zelf de handen ...
  • Zeer ervaren organisator
  • In het Nederlands, Frans of Engels
Teamactiviteiten, familiedagen, themafeesten, incentives en sportevenementen voor bedrijven en particulieren met meer dan 30 eigen programma's.