Win een gratis brouwerijvergadering

Meet In icoontjes website 019 UK
Leuven regio2

Wil je ook van deze ervaring proeven? Wij geven een gratis brouwerijvergadering bij Brouwerij Palm weg! Vergaderen en lunchen in de tot de verbeelding sprekende ‘Oude Bottelarij’ en een brouwerijbezoek in het brouwershuis van Palm en in de stallen van de beroemde Brabantse trekpaarden op stoeterij Diepensteyn. Lees snel hoe je kan deelnemen!

Hageland2

Open landschappen, historische hoeves en prachtige panorama's zijn de troeven van het Hageland, de toeristische regio die zich uitstrekt ten oosten van de provinciehoofdstad Leuven. Je kan er herademen in het groen, verdwalen tussen eindeloze rijen fruitbomen en zoete wijnranken, wandelen door holle wegen en op stevige heuvels.

Ga op ontdekking door middeleeuwse steegjes en gezellige winkelstraten, in feeërieke begijnhoven, langs kerken en verrassende musea. Of geniet van heerlijke streekproducten zoals een fris ambachtelijk gebrouwen biertje of de befaamde Hagelandse wijn. Het Hageland stelt nooit teleur en is top in alle seizoenen! Meer weten.

Groene gordel

De groene Gordel strekt zich uit in het westen van Vlaams-Brabant, in het hart van Vlaanderen en België. De drie deelregio’s, Pajottenland & Zennevallei, Brabantse Kouters en Dijleland, houden Brussel in een groene omhelzing. Het klinkt misschien verrassend, maar net door de grote stad in het midden is de Groene Gordel zo verrassend stil en groen. Er is een schat aan parken, tuinen en natuurplekjes. Samen met de ongeschonden landschappen maakt dit de Groene Gordel tot regio waar het verrassend tot rust komen is, soms letterlijk in de schaduw van de hoofdstad. Een plek om te genieten en daar hoort lekker eten en drinken bij. Met wuivende graanvelden en geurende hop om bier te maken. Met streekeigen delicatessen zoals asperges, witloof en tafeldruiven voor een gastronomische toets. En met stoere Brabantse trekpaarden, iconen van de noeste arbeid op de velden. Deze troeven maken deel uit van de charme van dit enorm veelzijdig stukje Vlaams-Brabant. Nooit echt ver weg van de stad, maar toch verbazend groen en stil. Kortom een regio waar je nooit op uitgekeken geraakt! Meer weten.